Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)، گزارش مبسوطی از اقدامات زیرساختی صورت گرفته و موضوعات حائز اهمیت مربوط به اربعین حسینی(ع) به تفکیک هر استان طرح شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)، امروز (دوشنبه ۱۲ خردادماه) میزبان برگزاری جلسه بررسی آخرین وضعیت اقدامات زیرساختی اربعین حسینی(ع) در استانهای هدف بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که با دعوت از معاونین عمرانی و دبیران کمیته های استانی استانداریهای ایلام، خوزستان، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان در دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) وزارت کشور با مدیریت محمدی فر دبیر ستاد اربعین حسینی(ع) و حضور کوثری فر مدیراجرایی ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) و دبیران کمیته های زیرساخت و حمل و نقل و سوخت برگزار شد، گزارش مبسوطی از اقدامات زیرساختی صورت گرفته و موضوعات حائز اهمیت به تفکیک هر استان طرح گردید.

تمامی دستگاههای عضو ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات زیرساختی انجام شده بعد از مراسم اربعین سال ۹۸ به اهم اقدامات و برنامه ریزی‌ها و اولویتهای عمرانی در دست اجرای سال جاری و اهم نیازمندیها در راستای رفع مشکلات زیرساختی فعلی اشاره نموده و تامین و تخصیص بموقع منابع مالی و همچنین همکاری موثر و بموقع استانداریهای معین در نیل به اهداف و برنامه‌ریزی‌های ابلاغی را از ضروریات تحقق این ماموریت برشمردند.  

 در خاتمه این جلسه و پس از استماع نظرات سایر اعضا مقرر شد ضمن پیگیری مطالبات موردانتظار، جلسات تخصصی با محوریت کمیته زیرساخت به منظور سرعت بخشی و همگرایی عملی به اقدامات و تعهدات استانهای معین در استانهای هدف، بطور ویژه برگزار و رفع سریعتر نواقص قبلی و اجرای تعهدات ابلاغی بطور خاص در دستور کار کمیته زیرساخت و استانداری‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد اربعین وزارت کشور اربعین 99 ستاد مرکزی اربعین حسینی اقدامات زیرساختی اربعین حسینی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۸۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه